You are here

Jurnalistă de la Publika TV, amenințată de deputatul comunist Iurie Muntean

Category: 

Deputatul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM) Iurie Muntean a ameninţat-o pe jurnalista Dumitriţa Ciuvaga de la Publika TV, în timpul ședinței de plen a Parlamentului.

Jurnalista a spus că deputatul nu a fost mulţumit de felul în care a fost prezentat pe post un incident petrecut, joi, 21 noiembrie, între parlamentari și i-a promis jurnalistei că nu va mai activa în presă.

”Ceea ce face ea n-are nimic în comun cu jurnalistica, dar nici cu simțul omenesc, în condițiile în care eu am fost acela care a încercat să oprească conflictul. Eu pur și simplu am vrut să-i demonstrez respectivei că ceea ce face este absolut și totalmente ieșit din comun și cu așa atitudine față de normele deontologice ea n-are ce căuta în jurnalistică. (...) Eu am spus că, în curând, ea oricum va pierde lucrul cu așa atitudine față de obligațiile profesionale”, a declarat Muntean pentru Media Azi.

În ceea ce privește postul Publika TV, Muntean a spus: ”Publika este un media-bordel, declar! Media bordel! Cine lucrează într-un media bordel? Știți cine!”, a continuat deputatul. ”Ea s-a încurcat în timp și spațiu, cu toate că lucrând într-un media-bordel altfel nici nu te porți comporta”, a completat acesta.