Eşti aici

Jurnalista Victoria Coroban este noua directoare a postului public Radio Moldova

29 Decembrie 2021
2099 de afişări
Jurnalista Victoria Coroban a fost numită directoare a postului public Radio Moldova, anunță Trm.md. Ea a declarat pentru Redacţia Actualităţi Radio că modificarea grilei de emisie reprezintă o prioritate în activitatea sa în noua funcție.

Într-un interviu pentru Redacţia Actualităţi Radio, Victoria Coroban a menţionat că îşi doreşte ca postul de radio public să devină unul relevant „pentru toate categoriile de vârstă şi categoriile sociale din Republica Moldova” și „să aibă un produs informativ şi educativ care răspunde nevoilor de astăzi ale ascultătorului nostru”. „Ne dorim să fie suficient de dinamic, să fie un post de radio care să fie capabil să arate atât realitatea cu ochi critici, cât să observe valorile din societate şi să transmită oamenilor că putem împreună să construim”, a declarat Victoria Coroban.

Ea a afirmat că va veni cu o concepție nouă de grilă, „care să răspundă nevoilor secolului 21”.

Anterior, Victoria Coroban a fost realizatoarea mai multor emisiuni la Radio Chișinău, printre care „Cu mintea deschisă”, „Pauza de cafea” și podcastul „Asta-i situația”.  Ea a activat în calitate de trainer la Academia Nicolae Dumitrescu, jurnalistă la OWH Studio. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării, Universitatea din București.  

Numirea ei are loc în contextul în care au fost operate schimbări în Codul serviciilor media audiovizuale prin care a fost demisă conducerea precedentă a Teleradio-Moldova și aleasă noua componență a Consiliului de supraveghere și dezvoltare și noul director general al companiei publice.
 


Ne puteți urmări și pe Telegram, unde publicăm cele mai importante articole, dar și pe Facebook, Instagram și Twitter.

 
Sursa foto: Radio Chișinău