Вы здесь

Încă un jurnalist a fost ucis în Pakistan

11 сентября 2015
1364 просмотра
Persoane înarmate au împușcat în seara zilei de 9 septembrie, un jurnalist în Pakistan. Potrivit poliției, crima s-a produs la nici 24 de ore de la împuşcarea unui operator ce lucra pentru cel mai cunoscut post de televiziune din această ţară, notează http://www.thestar.com.

Potrivit poliției, jurnalistul Aftab Alam a fost atacat miercuri, în drum spre școală de unde urma să-și ia copiii. "Aftab Alam  ieșea din casă,când doi necunoscuți pe motociclete au tras focuri de armă și au fugit" , a declarat pentru Reuters, Feroz Shah, ofițer superior de poliție.
"Jurnaliștii sunt ținta unor atacuri permanente ", a declarat Amin Yousaf de la Uniunea Federală a Jurnaliștilor din Pakistan, care a subliniat subliniind că  ”e timpul ca autoritățile să ia măsuri".
 Deocamdată nu este clar cine stă în spatele crimelor  produse în partea de sud a orașului Karachi sau dacă există o conexiune dintre cele două cazuri. 
 Conform datelor Federației Internaționale a Jurnaliștilor, Pakistan se numără printre cele mai periculoase țări din lume pentru jurnaliști, în 2014 fiind înregistrate 14 asasinate printre reprezentanții mass-media.

Sursă foto: http://www.bbc.com