Вы здесь

O jurnalistă din Columbia a fost ucisă în timp ce se deplasa spre locul de muncă

15 сентября 2015
1232 просмотра
Flor Alba  Nuñez, o cunoscută jurnalistă din Columbia a fost omorâtă, pe 10 septembrie, în orașul Pitalito, din sud-vestul Columbiei, în timp ce se deplasa  spre locul său de muncă, la un post de radio, transmite http://colombiareports.com.
 Colonelul Santiago Camelo al departamentului local de poliție a declarat că un bărbat neidentificat a urmărit-o pe Flor Nuñez, în vârstă de 25 de ani, până la locul său de muncă, după care a împușcat-o din spate și a dispărut de la locul crimei pe o motocicletă. 
 
Jurnalista a fost transportată de urgență la spital, dar nu a mai putut fi salvată din cauza rănilor. Nuñez a lucrat pentru mai multe instituții media  din Columbia, inclusiv ziarul “La Nacion”, postul de televiziune TV Nacion și postul de radio „La Preferida”. “Flor Alba a fost o jurnalistă foarte bună și muncitoare”, au relatat colegii despre ea. Deocamdată nu se cunosc motivele uciderii jurnalistei. Autoritățile investighează crima.

Cu toate acestea, apropiații jurnalistei susțin că aceasta ar fi primit amenințări după ce a publicat pe contul ei personal de Facebook, fotografii cu delincvenți care au comis un jaf în vecinătatea primăriei Pitalito.

Sursă foto: http://prensabolivariana.com/2015/09/11/flor-alba-nunez-periodista-asesinada-en-colombia/