Вы здесь

European Cafe Soroca - Raspunsul UE la criza refugiaților și rolul mass-mediei în acest proces

02 марта 2016
1485 просмотров
Centrul pentru Jurnalism Independent organizează o nouă dezbatere din seria European cafe, care va avea loc la Soroca. Tinerii din localitate sunt invitați să participe la discuții cu câțiva experți despre criza refugiaților în Uniunea Europeană și rolul mass mediei. Evenimentul va avea loc pe 9 martie 2016, începând cu ora 14.30, în incinta Centrului de resurse pentru tineret DACIA (str. Mihai Sadoveanu 21, or. Soroca).
Printre invitați se numără Veaceslav Balan, coordonator național, Oficiul Înaltului Comisariat ONU pentru Drepturile Omului, Mihai Gorincioi, consilier juridic la centrul de drept al avocaților, și un refugiat care va vorbi despre experiența sa.  
Dezbaterea va fi moderată de Ina Grejdeanu de la Centrul pentru Jurnalism Independent.
Tinerii din raionul Soroca sunt invitați să se înscrie la eveniment, trimițând un mesaj la adresa coordonator@ijc.md cu următoarele informații: nume, organizația/școala, date de contact (telefon, e-mail). 
Participarea la eveniment este gratuită. Persoana de contact: Rodica Catareu, coordonatoare de proiect (022 213 652).

Întâlnirile pentru tineri „European Cafe” au loc periodic în diferite localități din Republica Moldova. Acestea se desfășoară în cadrul proiectului ”Consolidarea Independenței în Mediile de Comunicare din Republica Moldova”, implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent în colaborare cu Internews.