Вы здесь

Școala de Studii Avansate în Jurnalism a anunțat despre înscrierea candidaților pentru anul de studii 2016-2017

15 марта 2016
1668 просмотров
Școala de Studii Avansate în Jurnalism a inițiat marți, 15 martie, o nouă campanie de admitere. Astfel,  până pe 30 aprilie, toți doritorii își pot depune dosarele. Anul de studii durează zece luni, cursurile sunt la zi şi implică frecvenţă obligatorie. În total vor fi selectați 20 de candidați.

Dosarul candidatului trebuie să conțină: CV-ul, formularul, scrisoarea de motivare, trei materiale jurnalistice (nu este obligatoriu ca acestea să fi fost publicate) sau un eseu la temă liberă, două recomandări, copia diplomei de studii superioare și copia buletinului de identitate.

La concurs pot participa absolvenți din diferite domenii - ştiinţe socio-umane, tehnice, arte, medicină, economie şi altele. Şcoala asigură studenţii cu echipament tehnic pentru cursurile foto, video şi radio, precum şi cu alte materiale necesare pentru deprinderea abilităţilor practice în domeniu. Pentru cele zece luni de studii este stabilită o taxă, care se achită în trei tranşe. Totodată, cei mai buni studenţi sau cei care se află într-o situaţie materială dificilă beneficiază fie de bursă, fie de scutirea de taxa de studii sau de reduceri la taxa de şcolarizare.

Printre principalele cursuri se numără: Scrierea ştirilor, Jurnalismul radio/ TV, Legislaţia şi etica mass-media, Jurnalismul online, Fotojurnalismul, Jurnalismul de investigaţie, Jurnalismul economic şi de afaceri, Managementul media etc.

Mai multe detalii despre admiterea la ȘSAJ puteți citi accesând pagina web a școlii: http://www.scoaladejurnalism.md/ro/stiri/%C5%9Fcoala-de-studii-avansate-%C3%AEn-jurnalism-anun%C5%A3%C4%83-%C3%AEnscrierea-pentru-anul-de-studii-2016-2017