Вы здесь

Centrul pentru Jurnalism Independent și Internews au desemnat câștigătorul etapei a doua a concursului “Jurnalismul dronelor”

16 марта 2016
1350 просмотров
Proiectul portalului Agora “Refugiul politicienilor pe banii moldovenilor” a fost desemnat câștigător al etapei a doua a concursului “Jurnalismul dronelor” și va primi ca premiu o dronă pentru folosința sa de mai departe.

Juriul, din componența căruia au făcut parte Alina Țurcanu, editor la Radio Europa Liberă, Laurențiu Bălăceanu, specialist în fotografie și filmare aeriană, director Skycam.ro, Maksym Savciuc, jurnalist de investigație, Radio Europa Liberă, Kiev, au analizat proiectele în funcție de actualitatea temei, coerența materialului, gradul de respectare a normelor deontologice, impactul proiectului.

Concursul “Jurnalismul dronelor” a fost lansat în cadrul primului atelier de inovații media care și-a propus să învețe jurnaliștii cele mai noi metode de a produce conținut de calitate, care să îmbunătățească interacțiunea între presă și public. Activitatea face parte din cadrul proiectului Consolidarea independenței în mediile de comunicare din Moldova, implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent și Internews.