Вы здесь

Adevărul Holding, fără director general

14 сентября 2016
1067 просмотров
Plecare de la vârful grupului media deținut de Cristian Burci. Săptămâna trecută, directorul general al grupului, Dan Belcea, a părăsit compania.

Contactat de Paginademedia.ro, Cristian Burci a declarat că este vorba de "un mandat care a expirat" și că "un nou director general va fi numit în termen de 30 de zile". 

Atribuțiile de director general sunt exercitate, pentru moment, de administratorul special al companiei, Carmina Dumitrescu, numită de curând în această poziție. Fostul administrator al Adevărul Holding, Cristina Dobrescu a demisionat din companie, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Dan Belcea a fost numit în poziția de director general Adevărul Holding în luna septembrie anul trecut, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Dan Belcea este un colaborator mai vechi de-al lui Cristian Burci, proprietarul Adevărul Holding. Belcea a ocupat de-a lungul timpului poziții de management la Prima TV, Graffiti BBDO, International Railway Systems și Protan. În urmă cu doi ani, a fost director al companiei CFR Marfă, dar a demisionat după o lună din această poziție.

Sursa: www.paginademedia.ro
Sursa foto: www.paginademedia.ro