Вы здесь

CJI invită jurnaliștii la lansarea celui de-al 4-lea raport de monitorizare despre manipularea și încălcarea normelor deontologiei jurnalistice din spațiul mediatic autohton

17 февраля 2017
1464 просмотра
Centrul pentru Jurnalism Independent  invită reprezentanții mass-media la conferința de presă de lansare a celui de-al 4-lea raport de monitorizare „Elemente de propagandă, manipulare informațională și încălcare a normelor deontologiei jurnalistice în spațiul mediatic autohton” (1 decembrie  2016 - 1 februarie 2017).
 
În perioada 1 decembrie 2016 - 1 februarie 2017, CJI a analizat modul în care 12 instituții media - portaluri de știri și posturi TV au reflectat evenimentele de interes public major din domeniul politicii, economiei, politicii externe etc., și anume, dacă acestea respectă normele jurnalistice referitoare la verificarea informațiilor din câteva surse, pluralismul de opinii, asigurarea echilibrului în cazul știrilor conflictuale etc.

Evenimentul va avea loc miercuri, 22 februarie 2017, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferințe a Agenției de presă IPN, Casa Presei, str. Pușkin 22, of. 446.

__________________

Acest raport a fost realizat de Centrul pentru Jurnalism Independent în cadrul Campaniei media împotriva informației false și tendențioase STOP FALS!, desfășurată de Asociația Presei Independente (API), Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) și Asociația VIP a Telejurnaliștilor Independenți din Moldova (ATVJI).