Вы здесь

European café Rezina: Oportunități de implicare și dezvoltare pentru tineri

21 марта 2017
2738 просмотров
La 28 martie, Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) provoacă tinerii la o nouă discuție despre oportunitățile de implicare și dezvoltare în cadrul unul nou eveniment din seria European café. Printre participanți vor fi elevii din cadrul liceului teoretic ”Alexandru cel Bun” din or. Rezina.  Aceștia vor avea ocazia să afle de la invitații CJI despre oportunitățile de dezvoltare la nivel internațional, național și local, cum acestea pot fi accesate, cum tinerii pot iniția proiecte locale de succes și cum pot schimba lucrurile în comunitate vorbind despre problemele existente prin intermediul ziarului local ”Cuvântul”. 

Evenimentul va fi moderat de Viorica Zaharia, Președinta Consiliului de presă, iar printre vorbitori se regăsesc, Ana Indoitu, președinta organizației ”Invento”, Corina Erhan, directoarea Centrului de tineret Orhei, Elena Roman, editoră la ziarul ”Cuvântul” și cu o sesiune de motivare de la egal la egal va veni tânărul regizor, Liviu Rotaru.

European café va avea loc, marți, la 28 martie, începând cu ora 12.00, liceul teoretic ”Alexandru cel Bun”, str. 1 mai 11/1.  

Tinerii din Rezina interesați de eveniment, se pot înregistra printr-un mesaj la adresa coordonator@ijc.md, care să includă următoarele informații: nume, prenume, ocupație, vârsta. Participarea este gratuită. Persoana de contact: Rodica Catareu coordonatoare de proiect (022 213 652).

Întâlnirile pentru tineri „European Café” au loc în mai multe localități din Moldova. Ele se desfășoară în cadrul proiectului ”Consolidarea Independenței în Mediile de Comunicare”, implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent în colaborare cu Internews.