Вы здесь

Club de presă: „Dreptul tinerilor la sănătate reproductivă - cum le asiguram accesul la educația pentru sănătate?”

03 июля 2017
1884 просмотра
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI), în parteneriat cu Fondului ONU pentru Populație (UNFPA Moldova), invită jurnaliștii din presă națională și locală, la ședința Clubului de Presă cu tema: „Dreptul tinerilor la sănătate reproductivă - cum le asiguram accesul  la educația pentru sănătate?

În cadrul evenimentului vor fi abordate subiecte precum: situația în domeniul sănătății tinerilor în Moldova, respectarea drepturilor tinerilor, în special dreptului la sănătatea sexuală și reproductivă. De asemenea se va discuta despre necesitatea programelor obligatorii de educație pentru sănătatea tinerilor în școli și implicațiile economice pentru asigurarea securității demografice în Republica Moldova.

La eveniment vor participa:
- StellaRonner-Grubacic, Ambasadoarea Regatului Țărilor de Jos în România
- Rita Columbia, Reprezentanta UNFPA în Moldova

Clubul de presă este organizat în contextul lansării proiectului comun UNFPA și Ambasadei Olandei „Dreptul tinerilor la sănătatea sexuală și reproductivă”, care va fi implementat în următorii 2 ani în 5 raioane din Republica Moldova și care are ca scop asigurarea accesului tinerilor la educație pentru sănătate.

Ședința Clubului de presă se va desfășura miercuri, 5 iulie 2017, începând cu ora 15.00, la Orange Cafe (bd. Ştefan cel Mare 130).Vă rugăm să confirmați participarea dvs. la adresa electronică: info@ijc.md sau la numărul de telefon 022 213 652. Persoana de contact: Liliana Croitor, coordonatoare de programe, Departamentul Instruire și Comunicare, CJI.

Evenimentul are loc cu suportul UNFPA, Fondul ONU pentru Populaţie în Moldova.

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) este prima organizație de media care acordă asistenţăjurnaliştilorşiinstituţiilor media din Republica Moldova, având scopul de a contribui la consolidarea unei prese libere și viabile, prin intermediul proiectelor ce oferă instruire în domeniul jurnalismului și relații cu publicul, campanii media, advocacy, cercetare și  educație mediatică.