Вы здесь

Fake news: Rossia -1 a difuzat un interviu... cu o studentă decedată din Kerci

23 октября 2018
972 просмотра
Moderatoarea emisiunii „60 de minute” de la postul de televiziune rusesc Rossia-1 a discutat la telefon cu o „martoră” la atacul armat care  a avut loc la un  colegiu din Kerci (Crimeea) în care și-au pierdut viața zeci de persoane. Alina Kerova, studentă în anul doi la colegiu, pe care ar fi intervievat-o moderatoarea Olga Skabeeva cu privire la această tragedie, apare în lista celor decedați, scrie echomsk.ru cu referire la emisiunea Fake news de la postul Dojdi.

Tânăra, pe care moderatoarea Olga Skabeeva a prezentat-o drept Alina Kerova, povestește în cadrul emisiunii despre evenimentele din colegiu.

 O colegă de clasă, Victoria Jukova, a afirmat pentru postul Dojdi că în cadrul emisiunii de la Rossia-1 nu a vorbit Alina Kerova. „Sigur că aceasta nu e ea și nu e vocea ei. Noi nu avem în colegiu pe altcineva cu același nume, mai ales în anul doi. Eu aș fi recunoscut vocea Alinei oricum”, a spus Jukova.

Contactată de Dojdi, pentru a comenta acest  incident, moderatoarea emisiunii Olga Skabeeva a răspuns că este gata să ofere numărul de telefon al fetei pe care în cadrul emisiei a prezentat-o  drept Alina Kerova.

Serviciul de presă al Rossia-1 a menționat pentru Dojdi că va încerca să clarifice situația și că îi va informa pe jurnaliști când va afla toate amănuntele.