Вы здесь

Ukraine Today solicită de la Russia Today să nu mintă

08 сентября 2014
1628 просмотров
„Russia Today stop lie”. O imagine cu solicitarea în cauză a apărut în emisie directă când prezentatoarea de la postul de televiziune Russia Today (RT) a încercat să ia un comentariu de la producătorul general al postului de televiziune Ukraine Today, Tatiana Pușnova, transmite UNIMEDIA cu referire la obozrevatel.com.

„Sunteți responsabili pentru mii de decese în țara mea. Postul Russia Today, finanțat de Kremlin, minte despre țara mea, minte despre Ucraina. Din această cauză, nu vreau să vorbesc cu voi. Îi îndemn pe colegii mei din toată lumea să nu coopereze cu Russia Today”, a declarat Pușnova.

„Ați puterea să ne spuneți câteva cuvinte despre ...”. Aici prezentatoarea RT s-a oprit deoarece pe ecran a apărut o imagine pe care scria „Russia Today, nu mai minți”.

„OK, foarte bine. Vreau să zic că în astfel de situații este foarte dificil pentru Russia Today să comunice cu oamenii”, prezentatoarea a încercat să iasă cumva din situație.

Potrivit acesteia, tema principală a discuției ar fi trebuit să fie conținutul spotului promoțional al postului Ukraine Today.

Sursa: unimedia.md
Foto: bussinesinsider.com