Вы здесь

Russia Today va emite în România

13 октября 2014
2282 просмотра
Postul de televiziune Russia Today urmează să se lanseze pe piaţa media din România. Pe pagina oficială a televiziunii şi de pe site-urile de socializare déjà există o platformă online, care anunţă câte zile au mai rămas până la începerea difuzării contentului în limba română a postului de televiziune Russia Today.

Dan Muşetoiu, fostul director de programe al postului TV The Money Channel, a  confirmat pentru DailyBusiness.ro despre faptul că  intentioneaza să lanseze un proiect editorial cu denumirea „Russia Today”. Potrivit publicaţiei, Muşetoiu a depus pe 28 august o cerere la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) în vederea înregistrării brandului "Russia Today".

Russia Today (RT) e​ste o televiziune rusească ce emite în mai multe limbi de circulaţie internaţională. Totodată, aceasta este o companie TV de stat – RT emite contentul de la Moscova cu finanţarea din bugetul federal al Rusiei.

Anterior, două prezentatoare de la acest post de televiziune şi-au anunţat în direct demisia, pe motiv că nu acceptă politica Federaţiei Ruse în raport cu Ucraina.