Eşti aici

Russia Today va emite în România

13 Octombrie 2014
2281 de afişări
Postul de televiziune Russia Today urmează să se lanseze pe piaţa media din România. Pe pagina oficială a televiziunii şi de pe site-urile de socializare déjà există o platformă online, care anunţă câte zile au mai rămas până la începerea difuzării contentului în limba română a postului de televiziune Russia Today.

Dan Muşetoiu, fostul director de programe al postului TV The Money Channel, a  confirmat pentru DailyBusiness.ro despre faptul că  intentioneaza să lanseze un proiect editorial cu denumirea „Russia Today”. Potrivit publicaţiei, Muşetoiu a depus pe 28 august o cerere la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM) în vederea înregistrării brandului "Russia Today".

Russia Today (RT) e​ste o televiziune rusească ce emite în mai multe limbi de circulaţie internaţională. Totodată, aceasta este o companie TV de stat – RT emite contentul de la Moscova cu finanţarea din bugetul federal al Rusiei.

Anterior, două prezentatoare de la acest post de televiziune şi-au anunţat în direct demisia, pe motiv că nu acceptă politica Federaţiei Ruse în raport cu Ucraina.