Eşti aici

Voluntariat

Dacă nu puteţi contribui financiar la susţinerea CJI, tot ne puteţi ajuta! Pentru toți cei care sunt gata să se implice întru realizarea dezideratului de presă liberă și corectă în Republica Moldova, există opţiunea voluntariatului!

Avem o experienţă bogată de lucru cu voluntarii chiar de la fondarea Centrului. Peste 100 de voluntari din Republica Moldova şi de peste hotare au trecut pe la noi de la fondarea CJI în calitate de organizaţie de media.

Venind la CJI în calitate de voluntar, aveţi șansa de a lucra cot la cot cu angajaţii Centrului , de a vă familiariza cu standardele de calitate occidentale şi, nu în cele din urmă, de a cunoaşte o mulţime de personalităţi din mediul jurnalistic autohton. Sunt bineveniţi atât studenţii de la facultăţile de jurnalism, cât şi cei de la alte facultăţi sau, de ce nu?, care au absolvit deja facultatea!

Dacă, totuşi, programul de studii sau de lucru nu vă permite să faceţi voluntariat, însă aveţi o idee sau o propunere despre care credeţi că ar trebui să ştim şi noi, suntem gata să o ascultăm. Cei care doresc să ne împărtăşească ideile sau propunerile lor, o pot face aici.