You are here

Cotidianul Kommersant Ucraina se închide

13 March 2014
2325 reads

De la începutul evenimenteleor din Ucraina, cotidianul Kommersant a devenit nu numai lipsit de perspectivă, dar și lipsit de speranță, a declarat directorul general al editurii Kommersant, transmite ITAR-TASS.

Directorul general Pavel Filencov a declarat că a fost stopată activitatea publicației Kommersant Ucraina în contextul evenimentelor tumultoase din țară.

”Am decis să întrerupem publicarea Kommersant Ucraina până când situația se va ameliora. Eu nu exclud totuși că o astfel de vreme nu va mai apărea – cotidianul a avut probleme de ordin economic cotidianul și înainte de asta, ele nu au dispărut”, a explicat Filenkov.

În total, pentru Kommersant Ucraina lucrau în jur de o sută de persoane. În momentul de față se discută despre posibilitatea de angajare a câtorva dintre acestea pentru ediția rusească a cotidianului.

Primul număr al cotidianului Kommersant Ucraina a apărut în 18 iulie 2005. Potrivit datelor companiei TNS Ucraina, Kommersant a fost liderul publicațiilor de business din Ucraina.