Вы здесь

Consiliul de Observatori al GRT a numit un nou director interimar al companiei

27 апреля 2018
1475 просмотров
Noul Consiliu de Observatori (CO) al companiei publice Teleradio Găgăuzia (GRT) l-a numit, în cadrul ședinței din 26 aprilie, pe jurnalistul Vitalie Gaidarji în calitate de director interimar al instituției. Aceasta este a patru încercare de a numi directorul interimar al GRT, după ce au refuzat să ocupe acest post redactora-șefă a televiziunii GRT Galina Mariesieva, redactora-șefă a radioului Natalia Jelezova și inginerul-șef Iaroslav Bulgaru.

Potrivit GagauzMedia, membrii noului CO au avut o întâlnire cu colectivul GRT cu care a discutat despre alegerea unui nou director din rândul angajaților companiei, dar propunerea nu a fost susținută. În această situație, CO l-a numit pe Vitalii Gaidarji în calitate de director interimar.

Gaidarji a lucrat mai mulți ani la GRT și crede că va reuși să aplaneze conflictul care durează de mai multe săptămâni, după ce Adunarea Populară a desființat Consiliul de Observatori al companiei publice regionale și a numit o nouă componență a acestuia.

Reamintim, că vechea componență a CO a contestat în instanță hotărârea Adunării Populare, iar o hotărâre a instanței în acest sens încă nu a fost pronunțată. Următoarea ședință de judecată pe acest caz a fost stabilită pentru 2 mai, 2018.

Sursa foto: Facebook