You are here

INVITAȚIE: Cum administrăm și securizăm site-urile instituțiilor media? Sfaturi de la experți IT

20 June 2019
1579 reads

Vă confruntați cu probleme legate de gestionarea și securizarea site-ului, iar virușii vă dau mari bătăi de cap? Pentru a identifica soluții la toate aceste probleme, Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită jurnaliștii și administratorii web ai site-urilor instituțiilor media la o nouă întâlnire cu experți media naționali și internaționali.

Discuțiile pe tema administrării și gestionării site-urilor vor fi moderate de doi experți în domeniul IT – Natalia Onyshchenko și Mykola Kostynyan, Internews, Kiev, Ucraina.

Internetul a devenit un loc pe cât de important, pe atât de periculos, de aceea este necesar să știm cum ne protejăm site-urile de eventuale pericole cibernetice.
 
Așadar, discuțiile se vor axa pe auditul site-urilor, adică testarea performanței și nivelului de securitate ale acestora, protejarea de eventuale atacuri, crearea site-urilor de rezervă, înregistrarea domeniului etc.

Evenimentul va avea loc pe 25 iunie, între 18:00-20:00, în incinta Media Hub Moldova, Chișinău, str. Veronica Micle 1/1, et. 2.

Limba de comunicare: rusă.

Jurnaliștii interesați sunt rugați să se înregistreze din timp, completând acest formular. CJI va selecta participanții în funcție de numărul de locuri disponibile.

Acest eveniment este parte a proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK Aid și implementat de Internews în Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass-media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.