Eşti aici

Următorul invitat la MediaRing: Valeriu Saharneanu, președintele Uniunii Jurnaliștilor din Moldova, ex-deputat

01 Aprilie 2016
1289 de afişări
Mai mulți jurnaliști, foști și actuali membri ai Uniunii Jurnaliștilor din Moldova, se întreabă cu ce probleme se confruntă în prezent această organizație și cum am putea reanima suflul ei de altădată? Ne-am gândit să abordăm subiectul în cadrul unui MediaRing realizat cu președintele Uniunii Jurnaliștilor din Moldova, Valeriu Saharneanu, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Valeriu Saharneanu este președinte al Uniunii Jurnaliștilor din R. Moldova din 1994-1997-2000-2004 până în prezent. Și-a început activitatea profesională la Compania ”Teleradio Moldova” unde, în anul 1990, a fondat programul de știri ”Mesager”, iar în perioada 1991-1994 a condus Redacția Actualități. Printre principalele activități private - redactor-șef al canalului independent „Catalan-TV”; fondator și director al Postului de radio „Vocea Basarabiei”; fondator al postului de televiziune Euro TV, Chișinău; fondator și director al săptămânalului „Gazeta Românească”; manager principal al societății TV Euronova Media Grup, Chișinău.

Așteptăm întrebările dumneavoastră timp de o săptămână – de azi, până vineri, 8 aprilie - la adresa electronică: mediaazi.ring@gmail.com.