Eşti aici

DEZBATERE PUBLICĂ: Diminuarea fenomenului concentrării în mass-media. Recomandările UE și ale societății civile

12 Aprilie 2016
1552 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent invită jurnaliştii din presa locală și națională, inclusiv din regiunea transnistreană și UTA Găgăuzia la o dezbatere publică cu genericul ”Diminuarea fenomenului concentrării în mass-media. Recomandările UE și ale societății civile”.
 
În cadrul evenimentului, experții vor discuta eventuale soluții pentru diminuarea fenomenului concentrării în mass-media, vor analiza recomandarea Consiliului UE referitoare la acest subiect, făcută în cadrul analizei privind implementarea Acordului de Asociere a RM la UE. La fel, va fi pus în discuție setul de recomandări remis de către CJI Președinției, Parlamentului și Guvernului, pentru contracararea fenomenului  concentrării.
 
La eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai Președinției, Parlamentului şi ai Guvernului, membrii Comisiei parlamentare cultură, educație, tineret, sport și mass-media, membrii Consiliului Coordonator al Audiovizualului și al Consiliului Concurenței, experţi în domeniul mass-media, patroni media, editori, jurnalişti, lideri de opinie.
 
Dezbaterea va avea loc pe 19 aprilie, cu începere de la ora 10.00, în mun. Chișinău, pe adresa: str. Tighina, 49/3, ”Summit Events & Conference Center”, sala ”Rome”.
 
Această dezbatere publică este posibilă datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.