Eşti aici

Video-urile ABC-ul presei, printre cele mai vizualizate pe portalul Mediacritica.md

08 Iunie 2017
1141 de afişări
Presa de nișă, cum se realizează un interviu, un reportaj sau un talk show, dar și anatomia unei redacții de știri – acestea sunt doar câteva dintre subiectele celor 24 de ediții ale ABC-ului presei. În materialele video apar jurnaliști și manageri media din Republica Moldova, care explică principiile pe care este construită presa şi modul în care aceasta funcționează.

Printre protagoniștii emisiunilor ABC-ul presei se regăsesc jurnaliștii și managerii media Vasile Botnaru, Natalia Morari, Elena Cioina, Rodica Ciorănică, Dumitru Țîra, și Adrian Petcu, blogerii Vlada Ciobanu și Emilian Crețu, fotojurnaliștii Nicolae Pojoga și Constantin Grigoriță, editorialiștii Nicolae Negru și Constantin Cheianu.

Videourile ABC-ul presei, realizate în cadrul proiectului „Promovarea educației mediatice în rândul consumatorilor de media” finanțat de un grant oferit de Departamentul de Stat al SUA, au fost printre cele mai vizualizate materiale pe site-ul Mediacritica.md, acumulând peste 12 mii de vizualizări.

Aici găsiți lista completă a video-urilor ABC-ul presei; ele sunt disponibile în limbile română și rusă:
http://mediacritica.md/ro/category/abc-ul-presei/
https://www.youtube.com/playlist?list=PLAprorivKMGYGSY9LGOle4L3Jh-AYr9Um

Fiți cu ochii pe Mediacritica.md, în curând revenim cu noi materiale ABC-ul presei.