Eşti aici

European café Ungheni: Startupurile - trend sau oportunitate pentru tineri

02 Noiembrie 2017
2116 afişări
La 7 noiembrie, tinerii din Ungheni sunt invitați la un European café organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent la liceul teoretic ”Ion Creangă” pentru a discuta despre startupuri. Participanții vor afla despre inițierea unei idei de afaceri încă de pe băncile școlii, ce este un startup, ce oportunități există pentru tineri și unde se pot adresa pentru asistență și suport de la  Laurenția Filipschi, directoare executivă, Junior Achievement Moldova. Maria Mogîldea va prezenta experiența proprie de inițiere a afacerii cu accesorii reflectorizante și care au fost provocările cu care s-a confruntat, iar Cristina Aramă, manageră la portalul #diez, va vorbi despre evoluția unui startup media destinat tinerilor.
Andrian Cojocaru, reporter la ”Albasat” va prezenta site-ul albasat.md și ce oportunități de colaborare și implicare  a tinerilor oferă redacția.  

European café va avea loc, marți, la 7 noiembrie, începând cu ora 13.30, liceul teoretic ”Ion Creangă”, str. Ștefan cel Mare 151, Ungheni.
Tinerii din Ungheni interesați de eveniment, se pot înregistra printr-un mesaj la adresa coordonator@ijc.md, care să includă următoarele informații: nume, prenume, ocupație, vârsta. Participarea este gratuită. Persoana de contact: Rodica Catareu coordonatoare de proiect (022 213 652).

Întâlnirile pentru tineri „European Café” au loc în mai multe localități din Moldova. Acestea se desfășoară în cadrul proiectului ”Consolidarea Independenței în Mediile de Comunicare din Moldova Ucraina și Georgia”, implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent în colaborare cu Internews