Eşti aici

Centrul pentru Jurnalism Independent anunță înregistrarea la o instruire la tema „Fact-checking și prelucrarea datelor”, care va avea loc pe 2-3 decembrie, la Chișinău

17 Noiembrie 2017
2436 de afişări
La instruire se pot înregistra jurnaliștii, realizatorii de programe și emisiuni, redactorii și alte persoane interesate.

Participanții vor putea învăța de la o echipă de experți – unul internațional și unul național – care sunt instrumentele și abilitățile necesare jurnaliștilor pentru a putea verifica și utiliza datele în procesul de documentare și de realizare a materialelor jurnalistice.

Doritorii se pot înregistra completând un scurt formular online și expediind CV-urile în versiune electronică Olgăi Lanovaia, coordonatoare de programe la CJI, la adresa olanovaia@ijc.md, și în copie (CC) Cristinei Mogîldea, cmogildea@ijc.md. Recepționarea CV-urilor se va confirma în timp de două zile lucrătoare.

Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 24 noiembrie 2017. Persoana de contact: Olga Lanovaia, coordonatoare de programe, tel.: 022 213 652 sau 079113769.

Instruirea este organizată de Centrul pentru Jurnalism Independent în calitate de partener în cadrul proiectului „Mass-media în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID și implementat de Internews. Proiectul MEDIA-M își propune să promoveze dezvoltarea unei prese independente și profesioniste în Moldova, oferindu-le cetățenilor acces la o diversitate de perspective și contribuind la formarea unui sector media mai rezistent la presiuni politice și financiare.