Eşti aici

Internews în Moldova este în căutarea unui/ei coordonator/coordonatoare în cadrul unei tabere fotografice, organizate în parteneriat cu National Geographic Society

28 Februarie 2018
1251 de afişări
Internews în Moldova este în căutarea unui/ei consultant/e, care va fi contractat/ă în calitate de coordonator/coordonatoare în cadrul unei tabere fotografice, organizate în parteneriat cu National Geographic Society. Este vorba de un program de instruire în fotografie și educație mediatică prin imagini, ce va avea drept grup-țintă 20 de tineri. Tabăra va oferi participanților posibilitatea de a experimenta diverse tehnici de creare a istoriilor vizuale, dezvoltând astfel un spirit de analiză critică a evenimentelor/faptelor și transpunerea acestora în imagini de calitate. Sesiunea de instruire va fi moderată de o echipă de fotografi de talie internațională de la National Geographic Society, care va pune la dispoziția participanților un șir de instrumente și tehnici inovative de redare a istoriilor vizuale. Tabăra de instruire National Geographic se va desfășura în orașul Soroca, în perioada 16-20 aprilie 2018.
 
Coordonatorul/coordonatoarea va fi responsabil/ă de gestionarea eficientă a procesului logistic a taberei de instruire (coordonare transport/călătorii, cazare, întâlnirea/însoțirea echipei National Geographic la toate evenimentele incluse în agenda de lucru). De asemenea, va coordona și supraveghea desfășurarea programului de activități al taberei, precum și asistenții care vor monitoriza, la rândul lor, participanții taberei de instruire. Persoana angajată va fi remunerată, iar organizatorii vor acoperi toate cheltuielile pentru transport, cazare și alimentare.
 
Va fi selectată persoana care are:
împlinită vârsta de 18 ani;
experiență în procese organizatorice în cadrul taberelor pentru tineri;
experiență în participarea la programele pentru tineri;
experiență în organizarea activităților de instruire non-formale (un atu este în domeniul educației mediatice);
experiență de lucru în echipă;
abilități interpersonale și abilități de comunicare excelente;
capacitate de organizare, de prioritizare a sarcinilor, de luare a deciziilor contra timp;
atitudine proactivă, pozitivă, ambițioasă, dinamică, creativă, dornică să împărtășească cunoștințele sale cu tinerii participanți;
vorbește fluent limbile română, rusă, engleză. 
Pentru a participa la concursul de selectare, doritorii sunt invitați să completeze un formular online până pe 15 martie 2018, ora 18:00. Formularul poate fi accesat aici.
 
Pentru mai multe detalii, contactați-o pe Oxana Iuteș la numărul de telefon 060500570 sau oiutes@internews.org.
 
 Acest program de instruire este organizat în cadrul proiectului “Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID și implementat de Internews. Proiectul MEDIA-M își propune să promoveze dezvoltarea unei prese independente și profesioniste în Moldova, oferindu-le cetățenilor acces la o diversitate de perspective și contribuind la formarea unui sector media mai rezistent la presiuni politice și financiare.