Eşti aici

Cum ar putea presa online să câștige bani? CJI invită jurnaliștii și managerii de media la o discuție cu Ilya Krasilshchik de la Meduza.io

13 Septembrie 2018
1110 afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent invită reprezentanții mass-media la o discuție pe tema „Monetizarea portalurilor de știri”. Întâlnirea va fi moderată de Ilya Krasilshchik, unul dintre fondatorii platformei Meduza.io, un portal de știri în limba rusă, cu milioane de vizitatori unici, redacția căruia se află în or. Riga, Letonia.

Jurnaliștii și managerii de media sunt invitați la această întâlnire pentru a afla cum ar putea presa online să câștige bani, inclusiv în condițiile Republicii Moldova, unde piața publicității este mică.

În cadrul discuției, participanții vor afla cum a ajuns Meduza.io o platformă de succes, ce idei ar putea fi „împrumutate” de la echipa site-ului, ce presupune conceptul de „publicitate nativă”, instrument folosit de acest portal.

Întâlnirea va avea loc pe 20 septembrie 2018, între orele 18:00-19.30, la Orange Monin Wi-Fi Cafe, Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 130. Evenimentul se va desfășura în limba rusă. Intrarea este gratuită. Numărul participanților este limitat, de aceea vă îndemnăm să vă înregistrați accesând acest formular: http://bit.ly/meetupmeduza

Evenimentul face parte dintr-o serie de întâlniri dintre jurnaliști și dezvoltatori IT, organizate de Centrul pentru Jurnalism Independent în cadrul proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova (MEDIA-M)”, finanțat de USAID și implementat de Internews. Scopul acestora este de a facilita interacțiunea dintre reprezentanții presei și consumatorii de media, prin intermediul inovațiilor.