You are here

Vă urează premianții Galei „Zece jurnalişti ai anului”, ediția 2014

09 January 2015
1260 reads
Gala premiilor „Zece jurnalişti ai anului” este organizată începând cu anul 1995, în cadrul Clubului de presă din Chişinău, fiind cel mai popular eveniment mass-media din R. Moldova.  Întrucât ediția curentă a Galei a fost una specială, într-un an jubiliar pentru CJI, i-am rugat pe câștigători să răspundă la câteva întrebări pentru Media-Azi:
Cum a fost anul 2014 pentru Dvs., ca jurnalist?
Ce înseamnă acest premiu pentru Dvs.?
Cui ați dori adresați o urare specială, cu ocazia Anului Nou, 2015?

 

 

 

VICTORIA UNGUREANU, realizatoarea emisiunii ”Polemici” la Radio Chișinău
Premiu special „Speranţa anului 2014”
 
  • În acest an am învățat cu adevărat să fiu un jurnalist insistent. Să găsesc oameni și subiecte într-o perioadă scurtă și desigur, abordări interesante. Sper că astfel am reușit să fiu mai aproape de ascultători, de problemele și de interesele lor. 
  • Acest premiu este rezultatul unei alegeri bune. Am ales să fac parte din echipa Radio Chișinău, iar acest premiu este încă un argument că acolo unde te simți ca într-o familie, unde oamenii au încredere în tine și te încurajează, acolo ai cele mai mari șanse de a crește profesional. Iar eu mereu caut aceste șanse, oriunde aș fi. 
  • În acest an le doresc tuturor jurnaliștilor multă inspirație și curaj. Țara asta are și lucruri frumoase, oameni talentați, dar și foarte multe probleme. În 2015 să echilibrăm știrile și să arătam realitatea din Republica Moldova, dar în același timp, să încurajăm și să promovam oamenii care au reușit aici, acasă.