You are here

Incendiu la sediul posturilor Euro TV și Alt TV

24 September 2013
1564 reads

Clădirea în care se află sediile a două posturi de televiziune, Euro TV și Alt TV, a luat foc, marți după-amiază, însă nicio persoană nu a fost rănită. Pompierii au fost chemați pe strada Columna din capitală la ora 15.46, potrivit unui comunicat al Departamentului Situații Excepționale (DSE).

Iniţial, la faţa locului au fost trimise două autospeciale de intervenţie şi o scară auto. Potrivit informaţiilor inițiale, s-a stabilit că a fost cuprins de flăcări acoperișul clădirii. Din cauza vântului puternic, focul nu a putut fi stins ușor și au mai fost trimise încă cinci autospeciale şi o scară auto.

Incendiul a fost localizat și stins în jurul orei 17.00 și nicio persoană nu a fost rănită. Inspectorii supravegherii de stat a măsurilor împotriva incendiilor urmează să stabilească circumstanţele şi cauza producerii acestuia.

Potrivit echipei Euro TV, incendiul ar fi izbucnit din cauza unor lucrări de reparații la acoperiș, efectuate de o firmă privată angajată de Primăria capitalei. Emisunile celor două posturi au fost întrerupte pentru moment.

sursa foto: Facebook.com/Eduard Butnaru