You are here

Nicolae Negru va scrie pentru Ziarul Național

25 October 2013
2723 reads

Editorialistul şi analistul politic Nicolae Negru își va publica articolele în Ziarul Național începând cu 1 noiembrie, anunță publicația.

Nicolae Negru a părăsit Jurnal Trust Media în 27 septembrie, aceeași zi în care a plecat și editorialistul Petru Bogatu. Cei doi realizau emisiunea de analiză politică ”Negru și Bogatu” la Jurnal TV și ambii au publicat articole de opinie în Jurnal de Chișinău. Petru Bogatu a fost primul dintre cei doi care a început să scrie pentru Ziarul Național. Timp de o lună de zile, Nicolae Negru nu a scris pentru nicio instituţie media.

"Am venit la Ziarul Național răspunzând unui impuls firesc, normal, de <<resetare>> a rutinei jurnalistice. E ca un click reflexiv, explicabil în anumite situaţii, pe <<restart>>...”, și-a explicat Negru decizia, citat de Ziarul Național.

Nicolae Negru s-a născut în data de 14 octombrie 1948 în Ciutulești, Florești. El este membru al Uniunii Jurnaliştilor din Republica Moldova și al Uniunii Scriitorilor din România. Anterior, a activat în cadrul Centrului pentru Jurnalism Independent (CJI) în calitate de redactor-șef al buletinului analitic Mass-media în Republica Moldova. Publicistul a activat și la Moldova-Film, Nistru-Basarabia, Literatura şi Arta și Columna.

sursa foto: www.jurnal.md