You are here

Un nou concurs pentru funcțiile de conducere ale TRM și Radio Moldova

03 June 2015
944 reads
Consiliul de Observatori (CO) al IPNA Compania Teleradio-Moldova (TRM) organizează în zilele de 4 și 5 iunie un nou concurs pentru suplinirea funcțiilor vacante de președinte al TRM și de director al Radio Moldova, informează trm.md.

Un concurs similar a fost desfășurat la sfârșitul lunii aprilie, dar atunci niciunul dintre candidați nu a reușit să întrunească numărul necesar de voturi și cele două posturi au rămas vacante.

De această dată, la funcția de președinte al TRM concurează cinci candidați: Ghenadie Brega, Ștefan Secăreanu, Olga Bordeianu, Ion Terguță și Nicu Scorpan. Pentru funcția de director al radiodifuziunii și-au depus dosarele șase candidați: Veaceslav Gheorghișenco, Alexandru Dorogan, Eduard Maciac, Ștefan Secăreanu, Adrian Petcu și Nicu Scorpan.

Joi, 4 iunie, membrii CO urmează să audieze candidații la funcția de președinte al TRM, iar vineri, 5 iunie – pe cei pentru funcția de director Radio Moldova.

Precizăm, că funcția de președinte al Companiei Teleradio-Moldova este vacantă din decembrie 2014, iar cea de director Radio Moldova - din februarie 2015. La moment, interimatul funcției de președinte al TRM îl exercită directorul Moldova 1, Mircea Surdu, iar interimatul funcției de director al radiodifuziunii îl deține Veaceslav Gheorghișenco.