You are here

Anunțăm următorul invitat la MediaRing: Dinu Ciocan, președintele Consiliului Coordonator al Audiovizualului

19 February 2016
1537 reads

Consiliul Coordonator al Audiovizualului este autoritatea care reglementează domeniul și constituie garantul interesului public în audiovizual. Rolul CCA rezidă în asigurarea unei pieţe a audiovizualului bazată pe responsabilitatea faţă de public,  în care să fie respectate principiile de comunicare audiovizuală, libera concurenţă, să fie garantată libertatea de exprimare, principiile pluralismului de opinii şi idei, cel politic şi social, în cadrul programelor transmise de radiodifuzorii aflaţi sub jurisdicţia Republicii Moldova.


Dinu Ciocan este preşedinte al CCA din octombrie, 2014, dar activează în cadrul consiliului din anul 2004, inițial ca specialist superior în Direcţia expertiză, licenţiere şi monitorizare, apoi ca specialist principal în Serviciul monitorizare, consultant în Direcția monitorizare și șef al acestei direcții.

Vă reamintim că la MediaRing pot adresa întrebări atât jurnaliștii, cât și consumatorii de presă, experții media, toți cei preocupați de problemele acumulate în domeniul mass-media.

Așteptăm întrebările dumneavoastră timp de o săptămână – de azi, până vineri, 26 februarie - la adresa electronică: mediaazi.ring@gmail.com