You are here

Au decedat doi jurnaliști din presa locală

09 June 2020
1193 reads
Directorul ziarului Unghiul, Nicolae Sanduleac, în vârstă de 68 de ani, s-a stins din viață luni, 8 iunie, iar în dimineața zilei de astăzi, 9 iunie, a murit și directorul şi redactorul-şef al publicației Est-Curier Gheorghe Motricală, la vârsta de 54 de ani. 

Anunțul cu privire la decesul lui Nicolae Sanduleac a fost publicat pe pagina oficială de Facebook a ziarului de la Ungheni: „Aseară a plecat într-o lume, credem noi mai bună, cel care a fost timp de 21 de ani directorul ziarului «Unghiul», Nicolae Sanduleac”. În postare nu este anunțată și cauza decesului.

Și în cazul jurnalistului Gheorghe Motricală, care a activat în cadrul publicației de la Criuleni, nu a fost anunțată cauza morții. Reprezentanții redacției au confirmat pentru Media Azi doar că acesta a încetat din viață azi dimineață.

Ambele ziare la care au activat jurnaliștii s-au lansat pe piața media din Republica Moldova în anul 1997. Publicația Unghiul este un săptămânal care a înregistrat un tiraj de peste 10.000 de exemplare în anul 2017, iar Est-Curier este o publicație periodică care se difuzează în raioanele Criuleni și Dubăsari.

Sursa foto: colaj ( Nicolae Sanduleac - stânga, Gheorghe Motricală - dreapta).