You are here

La concursul pentru funcțiile de membru al Consiliului de Supraveghere Teleradio-Moldova s-au înscris cinci persoane

20 January 2021
869 reads
Cinci persoane candidează pentru trei funcții vacante de membru al Consiliului de Supraveghere al companiei publice Teleradio-Moldova (CS TRM), potrivit unui comunicat al Consiliului Audiovizualului (CA). Autoritatea în domeniul audiovizual anunță că pe 18 ianurie 2021 a expirat perioada de depunere a dosarelor. În cadrul concursului, membrii CA urmează să selecteze trei noi membri ai Consiliului de Supraveghere, pentru un mandat de 6 ani.
 
La concurs au fost înregistrate 5 dosare de participare: academicianul Victor Borșevici, omul de afaceri Alexandr Verșinin, regizorul Nicolae Scorpan, ex-deputatul Nae-Simion Pleșca și activistul civic Dumitru Roibu.

Anterior, după concursul eșuat de acum un an, pentru ocuparea celor trei funcții vacante de membru a CS candidau șapte persoane, printre care și trei candidați care s-au înscris la ultimul concurs: Angela Sârbu, Nicolae Scorpan, Victor Borșevici, Aurelia Peru-Balan, Eugeniu Râbca, Alexandru Verșinin, Andrei Cerempei. 
 
Consiliul Audiovizualului, în termen de 15 zile de la data-limită de depunere a dosarelor de participare, va desfășura bilanțul concursului pentru ocuparea funcțiilor vacante de membru al CS TRM.