Eşti aici

Școala de Studii Avansate în Jurnalism desfășoară cea de-a doua etapă de admitere

29 Mai 2015
2172 de afişări
Ţinem să vă reamintim că, în această perioadă, la Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism (ȘSAJ) se desfășoară cea de-a doua etapă de admitere pentru anul de studii 2015-2016. Suntem convinși că fiecare dintre dumneavoastră are în preajmă oameni care și-ar dori să îmbrățișeze profesia de jurnalist ori să se perfecționeze într-ale meseriei. Îi așteptăm pe toți la Școala de Studii Avansate în Jurnalism!

Avem cei mai buni traineri care „produc” cei mai buni jurnaliști - dovadă și faptul că circa 100 din cei peste 120 de absolvenți ai ȘSAJ activează cu succes în mass-media naționale. Și iată că astfel conceptul de „jurnalist universal”, care acum zece ani a stat la baza creării școlii noastre, dă roade într-o lume şi în nişte timpuri când provocările ce stau în faţa unui „mânuitor al informației” sunt din ce în ce mai mari. Și când de la omul de presă se cere să facă, dacă nu tot, apoi cât mai multe.

Jurnalism TV și Radio, Politic și de Investigație, Etica și Legislația mass-media, Managementul instituţiilor de presă - toate acestea, dar și multe altele sunt învățate la ȘSAJ timp de zece luni. Sunt module practice indispensabile unui profesionist şi care, cu certitudine, vor contribui la sporirea calităţii presei din Moldova.

Lansată la 4 septembrie 2006, Şcoala de Studii Avansate în Jurnalism este un proiect al Centrului pentru Jurnalism Independent din Chişinău în parteneriat cu Şcoala de Jurnalism din Missouri, SUA şi Centrul de Formare şi Perfecţionare a Jurnaliştilor din Paris, Franţa. Detalii despre procedura şi criteriile de admitere găsiţi pe www.scoaladejurnalism.md sau la numărul de telefon 022.92.94.40.

Data limită de depunere a dosarelor pentru cea de-a doua etapă este 12 iunie.