Eşti aici

„Mai multe despre NATO” // Jurnaliștii sunt invitați să participe la o instruire despre rolul și mecanismele de funcționare ale NATO

26 Octombrie 2018
1597 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent, în parteneriat cu Oficiul de legătură NATO în Republica Moldova, invită jurnaliștii să se înscrie la trainingul „Mai multe despre NATO”, care se va desfășura în perioada 16 – 17 noiembrie la Chișinău.

Pe parcursul a două zile, participanții vor avea posibilitatea să afle de la instructori și experți – reprezentanți ai NATO de la Bruxelles și Chișinău, dar și de la jurnaliști cu experiență în domeniu – despre misiunea și agenda NATO, politicile de parteneriat ale organizației, cooperarea NATO cu Republica Moldova, instrumentele de comunicare ale acestei structuri etc.

Jurnaliștii din teritoriu sunt încurajați să se înscrie la această instruire. Organizatorii vor acoperi cheltuielile legate de deplasare și cazare.
Persoanele interesate să-și aprofundeze cunoștințele despre ce este și felul în care funcționează NATO sunt invitate să completeze acest formular până la 11 noiembrie, ora 23.59. Informații suplimentare pot fi obținute la tel. (022) 21 36 52, anani@ijc.md.
 
Persoană de contact: Anastasia Nani, directoare adjunctă a Centrului pentru Jurnalism Independent.

În procesul de selecție, CJI  nu  discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social, etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidaților. CJI oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.