Eşti aici

AGEPI anunță un concurs pentru jurnaliștii din Republica Moldova

12 Mai 2015
2552 de afişări
Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală (AGEPI) anunță lansarea ediției a X-a a Concursului republican „Să dezvoltăm economia țării cu proprietatea intelectuală”, care este organizat cu scopul de a evidenția și a susține cei mai activi jurnaliști care contribuie prin publicațiile lor la familiarizarea publicului larg cu tematica proprietății intelectuale, inclusiv cu aspectele legate de crearea, protecția juridică și utilizarea obiectelor de proprietate intelectuală, precum și respectarea drepturilor de proprietate intelectuală.

La Concurs pot participa jurnaliști care au publicat sau difuzat la tema data interviuri, materiale de informare, analiză și sinteză, alte studii în perioada 1 ianuarie 2014 – 1 noiembrie 2015.

Dosarul de participare la Concurs, care va include copii ale materialelor publicate sau difuzate, însoțite de un scurt Curriculum vitae al participantului, vor fi prezentate la AGEPI (str. A. Doga 24, bloc 1, bir. 517, MD-2024, Chișinău, Republica Moldova) sau prin e-mail: diana.stoianov@agepi.gov.md și office@agepi.gov.md până pe 1 noiembrie 2015.

Dosarele prezentate la Concurs vor fi examinate de către membrii Comisiei de apreciere a lucrărilor, componenta căreia a fost aprobată prin ordinul directorului general AGEPI.

Rezultatele Concursului se vor anunța în cadrul festivității de premiere a laureaților Expoziției Internaționale Specializate „INFOINVENT-2015”, care va avea loc în perioada 25 - 28 noiembrie 2015, la CIE MOLDEXPO SA.
Învingătorii Concursului vor beneficia de diplome de excelență și premii bănești.

Conditiile de organizare si desfasurare a Concursului pot fi consultate aici.
 

 

Pentru informații suplimentare, contactați AGEPI.