Eşti aici

Atelier privind stabilitatea financiară a mass-media din Moldova

22 Noiembrie 2016
1176 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită managerii instituțiilor media la atelierul „Sustenabilitatea financiară a instituțiilor media din R. Moldova”, care va avea loc pe 8 și 9 decembrie, la Chișinău.

La atelier va fi pus în discuție studiul Consolidarea stabilității financiare a mass-media din Republica Moldova”, elaborat de experți locali, care au evaluat factorii interni și externi de care depinde stabilitatea financiară a instituțiilor media. Totodată, participanții la activitate vor putea lua cunoștință de rezultatele unui sondaj, în cadrul căruia mai mulți manageri media și-au prezentat principiile ce stau la baza modelelor lor de business.
 
Evenimentul va fi moderat de experți din Grupul de la Vișegrad și din R. Moldova, între care:

  • Tatiana Repkova (Slovacia) - fondatoarea și directoarea Rețelei globale online „Media Managers Club”;
  • Robert Čásenský (Cehia) -  jurnalist și comentator;
  • Attila Mong (Germania) - jurnalist freelancer, consultant pe inovații la DW Academie, Berlin;
  • Grzegorz „Greg” Piechota (SUA) - jurnalist, expert în social media . 
Atelierul se va desfășura în sala de conferințe Saxophone a Hotelului Jazz (Chișinău, strada Vlaicu Pârcalab 72).
 
Toţi cei interesaţi să participe la atelier sunt rugaţi să expedieze CV-ul până la 29 noiembrie 2016 pe adresa de email otiganescu@ijc.md sau să-l prezinte personal la oficiul CJI (Chişinău, str. Şciusev 53). Pentru informaţii suplimentare, telefonați la nr.  022 227 539. Persoana de contact Olga LANOVAIA, content-manager, departamentul Media Azi și Cercetare.
 
Cheltuielile de cazare, alimentare și transport vor fi acoperite de Centrul pentru Jurnalism Independent.

________________
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului “Consolidarea stabilității financiare a mass-media din Ucraina, Republica Moldova și Georgia folosind experiența țărilor V4”, finanțat de Fondul Internațional Vîșegrad și USAID. Proiectul este implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent, în parteneriat cu Asociația Radiodifuzorilor Independenți din Ucraina.