Eşti aici

CJI anunță o nouă ședință a clubului de presă

17 Septembrie 2015
1579 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită jurnaliștii să participe la o nouă ședință a Clubului de Presă în cadrul căreia vor fi analizate  propunerile de modificare a Legii privind accesul la informație. Evenimentul se desfășoară cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională(USAID) în cadrul proiectului FHI 360 ”Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă”

Experții, împreună cu invitații la eveniment,  vor discuta un set de propuneri pentru modificarea Legii nr.982-XIV din 11 mai 2000 privind accesul la informație (articolele 15 și 16) și a Codului contravenţional al Republicii Moldova nr. 218-XVI din 24 octombrie 2008 (art. 71). 
La eveniment sunt invitați să participe jurnaliști, reprezentanți a instituțiilor de stat, reprezentanți ai societății civile, lectori universitari, studenți și toți cei interesați de subiect.

Clubul de presă se va desfășura pe data de 23 septembrie, cu începere de la orele 16 00, pe adresa: str. Alexandru cel Bun 91A, Tucano Coffee Brasil (intersecție cu bd. B.Bodoni).
Doritorii de a participa la eveniment sunt rugați să trimită un mesaj la adresa electronică otiganescu@ijc.md sau să apeleze numărul de telefon 022 213 652. Persoană de contact: Olga Țîganescu, Coordonatoare Departamentul Politici şi Legislaţie Media, CJI.

___________
Acest club de presă este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.