Eşti aici

CJI invită jurnaliștii și societatea civilă la un nou Club de Presă

01 Decembrie 2015
1754 de afişări
La 2 decembrie 2015, Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) organizează un Club de Presă cu genericul: ”Manipularea informațională-pericol și antidot pentru cititori”. Evenimentul se va desfășura la 2 decembrie 2015 cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID), în cadrul proiectului „Parteneriate pentru o Societate Civilă Durabilă în Moldova”, implementat de FHI 360.
CJI invită jurnaliști, experți media, studenți, consumatori de presă și pe toți cei interesați pentru a discuta un subiect actual și complex, care implică deopotrivă mass-media, jurnaliștii și publicul larg.
De ce și cum a apărut fenomenul de manipulare prin intermediul mass-media, cum se manifestă acesta, dar și despre rolul consumatorului de produse mediatice de a filtra și verifica informațiile,, sunt câteva dintre aspectele incluse în agenda Clubului de Presă.
La eveniment și-au confirmat participarea: Cristina Mîțu (CCA), Sergiu Cornețchi (Comisia Parlamentară pentru mass-media), Ion Bunduchi (expert media) și Vitalie Călugăreanu (jurnalist)
Vă așteptăm la Clubul de Presă miercuri, 2 decembrie, cu începere de la ora 16:00, pe adresa: Chișinău, str. M. Kogălniceanu 62, et. 2 (restaurantul Trattoria della Nonna).
Participanților din teritoriu le vor fi rambursate cheltuielile pentru călătorie. Vă rugăm să confirmați participarea dvs. până la 1 decembrie, ora 13:00, la adresa electronică: mlu@ijc.md sau la numărul de telefon: 022 213 652. Persoana de contact: Olga Țîgănescu, coordonatoare proiecte, Departamentul Legislație mass-media, CJI.
 _____________
Evenimentul este organizat în cadrul proiectului Campanii de advocacy pentru asigurarea transparenței proprietății media, a accesului la informație, promovarea valorilor și integrării europene”, implementat de CJI.
Acest club de presă este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.