Eşti aici

CJI invită jurnaliștii la un club de presă, unde va fi prezentat un raport de monitorizare privind manipularea și propaganda din spațiul mediatic autohton

18 Ianuarie 2019
895 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent invită jurnaliștii și reprezentanți ai instituțiilor media, marți, 22 ianuarie, ora 16.00, la un club de presă în cadrul căruia va fi lansat raportul de monitorizare intitulat „Elemente de propagandă, manipulare informațională și încălcare a normelor deontologiei jurnalistice în spațiul mediatic autohton” (1 octombrie – 31 decembrie 2018).

La clubul de presă au fost invitați membrii Consiliului Audiovizualului, cercetători și experți media. La eveniment va avea loc o rundă de discuții despre consecințele conținutului manipulator transmis prin intermediul mass-media, despre principalele încălcări și abateri de la legislație și sancțiunile aplicate de CA în acest sens, prin prisma noilor prevederi legale.

Clubul de presă va avea loc la noul sediu al Școlii de Studii Avansate în Jurnalism, situat pe str. Veronica Micle 1/1.
Vă rugăm să confirmați participarea dvs. la adresa electronică: czavatin@ijc.md sau la numărul de telefon: 022 213 652. Persoană de contact: Cristina Zavatin, coordonatoare de programe, Departamentul Media Azi și Cercetare, CJI.
______________
Clubul de presă este organizat de Centrul pentru Jurnalism Independent în calitate de partener în cadrul proiectului „Mass-media în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID și implementat de Internews. Proiectul MEDIA-M își propune să promoveze dezvoltarea unei prese independente și profesioniste în Moldova, oferindu-le cetățenilor acces la o diversitate de perspective și contribuind la formarea unui sector media mai rezistent la presiuni politice și financiare.