Eşti aici

CJI lansează studiul de necesități ale mass-media din Republica Moldova

02 Mai 2017
2172 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) vă invită, joi, 4 mai, ora 10.00,  la evenimentul de lansare a studiului de necesități ale mass-media din Republica Moldova.
Studiul oferă o analiză detaliată a peisajului mass-media din Republica Moldova și a dificultăților majore cu care se confruntă mass-media din țara noastră,  descrie necesitățile curente ale instituțiilor mass-media în ceea ce privește instruirea angajaților,  asistența financiară, asistența tehnică, etc.
Datele obținute și tendințele identificate vor putea fi folosite pentru elaborarea programelor de consolidare a mass-media, care pot fi lansate atât de către instituțiile de presă, cât și de către organizații de dezvoltare mass-media.
Evenimentul va avea loc pe data de 4 mai 2017, cu începere de la ora 10.00, în sala de conferințe New York a Centrului Summit (str. Tighina 49/3).
La eveniment au fost invitați reprezentanți ai instituțiilor media, reprezentați ai partenerilor de dezvoltare, donatori, membrii Comisiei parlamentare cultură, educație, tineret, sport și mass-media, membrii Consiliului Coordonator al Audiovizualului, experți în domeniul media.
Vă rugăm să confirmați participarea dumneavoastră la eveniment la adresa electronică:  info@ijc.md sau la numerele de telefon 0 22 213 652, persoană de contact: Liliana Croitor, Coordonatoare, Departamentul Instruire și Comunicare CJI.
Studiul a fost realizat cu  sprijinul financiar al Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, prin intermediul Ambasadei Suediei la Chișinău.
Evenimentul de lansare este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.