Eşti aici

CJI lansează un program de dezvoltare a competențelor de comunicare pentru ONG-uri

25 Septembrie 2019
2819 afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent invită reprezentanții organizațiilor societății civile la un program de instruire în comunicare, care se va desfășura la Chișinău în zilele de 25 și 26 octombrie 2019. Instruirea are scopul de a consolida capacitatea organizațiilor neguvernamentale prin dezvoltarea profesională a responsabililor de relații cu publicul și fortificarea departamentelor de comunicare. Trainingul va fi urmat de un program de  consultanță in-house, în cadrul căruia patru ONG-uri vor fi ajutate să elaboreze sau să-și actualizeze strategiile de comunicare.

La training sunt invitați reprezentanții organizațiilor neguvernamentale responsabili de comunicare, care sunt interesați de:
 - comunicarea eficientă cu mass-media, grupurile-țintă și donatorii;
 - comunicarea în situații de criză;
 - elaborarea și/sau dezvoltarea strategiilor de comunicare.

Programul de instruire va fi prezentat de expertele în comunicare Cristina Lupu (directoare executivă a Centrului pentru Jurnalism Independent din București), Sorina Ștefârță (comunicatoare) și Ludmila Andronic (comunicatoare).

Persoanele interesate de subiect se pot înscrie la training până pe data de 18 octombrie 2019, expediind CV-ul la adresa info@ijc.md.

Limba de instruire – română, cu asigurarea traducerii în limba rusă. Participanții din teritoriu vor beneficia de cazare și rambursarea cheltuielilor de transport.

Pentru detalii suplimentare ne puteți apela la numărul de tel. 022 213 652. Persoana de contact: Veronica Coroi

În procesul de selecție, CJI nu discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social, etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidaților. CJI oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.

Instruirea este organizată în cadrul proiectului „Consolidarea capacităților organizațiilor societății civile prin dezvoltarea profesională a responsabililor de comunicare”, implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent cu susținerea Fundației Soros-Moldova.