Eşti aici

CJI solicită oferte pentru realizarea a două animații video în domeniul Educației media

24 Decembrie 2019
3530 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță selectarea unei companii sau a unei/unor persoane fizice care vor crea două animații video în domeniul Educației media.  
 
Produsele vor fi realizate într-un limbaj simplu și atractiv pentru public, cu durata de 3-5 minute fiecare, și vor fi adresate elevilor din clasele de liceu, precum și profesorilor care vor preda cursul de Educație pentru media în instituțiile de învățământ. Scenariile vor fi coordonate cu echipa CJI, iar după aprobare vor fi realizate  de către persoana fizică/juridică selectată în cadrul concursului.

Animațiile video urmează să îmbunătățească abilitățile de analiză și gândire critică, capacitatea de a distinge adevărul de jumătăți de adevăruri, fapte și opinii, tehnici de manipulare. Compania sau persoana/persoanele selectată/ -te va/vor coordona și aproba scenariului animațiilor video cu CJI.

 

Condiții pentru participarea la concurs:
  • Experiență relevantă în domeniul producţiilor animațiilor video;
  • Echipament tehnic necesar pentru realizarea sarcinilor;
  • Inovaţie, creativitate, originalitate;
  • Respectarea termenului-limită de livrare a produselor finale. 
Dosarele vor conține:
  • CV-ul pentru persoanele fizice SAU descrierea organizației pentru persoanele juridice;
  • Portofoliul cu exemple de lucrări relevante și contacte pentru referințe;
  • Oferta financiară și termenele de executare;
  • Schițele a două concepte/scenarii de animații video în domeniul Educației media.
Produse livrabile la sfârșitul perioadei contractuale:
  • Două animații video cu durata de 3-5 minute fiecare, în domeniul Educației media, adaptate pentru elevii claselor liceale. 
Termenul-limită pentru recepționarea dosarelor este 20 ianuarie 2020. Dosarele vor fi depuse prin e-mail: vtataru@ijc.md și anani@ijc.md sau la sediul CJI – Chișinău, str. A. Sciusev, 53.
Detalii la telefonul: (022) 227 539. Doar reprezentanții companiilor selectate sau doar persoanele selectate vor fi invitate la interviu.
_____________________
Acest anunț este parte a proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova" (MEDIA-M), finanțat de USAID și UK Aid și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass-media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.
 
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI)  nu  discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social, etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidatului/candidatei. CJI oferă șanse egale de angajare tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.