Eşti aici

Club de Presă: “Clădirile din Moldova: cât de accesibile sunt pentru vârstnici, persoane cu dizabilități și părinți cu copii mici?”

10 Noiembrie 2016
1578 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) în parteneriat cu Organizația Națiunilor Unite (ONU) Vă invită să participați la ședința Clubului de Presă cu tema: “Clădirile din Moldova: cât de accesibile sunt pentru vârstnici, persoane cu dizabilități și părinți cu copii mici?”

Subiectele discutate în cadrul evenimentului se vor contura în jurul situației care persistă în Republica Moldova, cu precădere în orașe, din punct de vedere al accesibilității infrastructurii. De asemenea, va fi abordat subiectul accesibilității Casei ONU și construcția ascensorului extern, inclusiv procedurile tehnice solicitate în acest sens.
 
La eveniment și-au confirmat prezența:

  • Veaceslav Balan, Coordonator national al Oficiului ONU pentru Drepturile Omului
  • Ira Cebotari – Șefa Operațiuni PNUD Moldova;
De asemenea, la clubul de discuții au fost invitați reprezentanți ai Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, Inspecției de Stat în Construcții, Consiliului pentru prevenirea şi eliminarea discriminării şi asigurarea egalităţii, agenți economici, precum și persoane cu nevoi speciale.
 
Clubul de presă va fi moderat de către jurnalista Tamara Grejdeanu (Radio Europa Liberă).

Ședința Clubului de presă se va desfășura pe 16 noiembrie 2016, începând cu ora 16.00, la Summit Events, sala Albastră (Str. Tighina 49/3).

Vă rugăm să confirmați participarea dvs. la adresa electronică: nsarioglo@ijc.md sau la numărul de telefon 022 213 652. Persoana de contact: Natalia Sarioglo, coordonatoare de programe, Departamentul Instruire și Comunicare, CJI.

Evenimentul are loc cu sprijinul Organizației Națiunilor Unite în Moldova.

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) este prima organizație de media care acordă asistenţă jurnaliştilor şi instituţiilor media din Republica Moldova, având scopul de a contribui la consolidarea unei prese libere și viabile, prin intermediul proiectelor ce oferă instruire în domeniul jurnalismului și relații cu publicul, campanii media, advocacy, cercetare și  educație mediatică.