Eşti aici

Club de presă „Televiziunea Digitală: Ce avem de câștigat? Ce avem de pierdut?”

15 Martie 2017
2502 afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) invită jurnaliştii din presa locală și națională,  inclusiv din regiunea transnistreană și UTA Găgăuzia la un club de presă cu genericul  „Televiziunea Digitală: Ce avem de câștigat? Ce avem de pierdut?”.

Printre subiectele ce vor fi puse în discuție la acest eveniment sunt: beneficiile procesului de digitalizare; necesitatea, la nivel național, a unei campanii de informare privind trecerea de la televiziunea terestră la cea digitală; problemele cu care se vor confrunta radiodifuzorii - în special, cei din teritoriu - odată cu trecerea la televiziunea digitală. De asemenea, se dorește abordarea impedimentelor cu care se vor ciocni cetățenii la accesarea posturilor TV.
 
La eveniment sunt invitați reprezentanți ai Guvernului (implicit ai Ministerului Finanțelor și ai Ministerului Tehnologiei Informației și Comunicațiilor; membrii Comisiei parlamentare Cultură, Educație, Cercetare, Tineret, Sport și Mass-media; responsabili din cadrul Consiliului Coordonator al Audiovizualului și al ÎS „Radiocomunicații”, experți în domeniul mass-media, patroni media, editori, jurnaliști, lideri de opinie.
 
Evenimentul va avea loc miercuri, 22 martie, cu începere de la ora 16.00, la „Orange Cafe” (bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 130, etaj 2, mun. Chișinău).
 
Aceast club de presă este posibil datorită ajutorului generos al poporului american oferit prin intermediul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Opiniile exprimate aparțin autorilor și nu reflectă în mod necesar poziția USAID sau a Guvernului SUA.