Eşti aici

Europa în vizor: Reţeaua moldo-germană de jurnaliști în schimb de experiență

03 Septembrie 2019
1193 de afişări
Școala de Studii Avansate în Jurnalism de la Chișinău, în parteneriat cu Deutsche Gesellschaft e. V. din Berlin, consolidează rețeaua moldo-germană de jurnaliști și vă invită să o completați.

Proiectul se adresează tinerilor jurnaliști și urmărește să facă vizibil impactul Politicii Europene de Vecinătate asupra Republicii Moldova și să promoveze cooperarea societății civile cu partenerii germani.

O componentă-cheie a proiectului este vizita de cercetare la Berlin, în cadrul căreia veți purta discuții cu factori decizionali, dar și cu reprezentanți ai societății civile din Germania, veți avea un schimb colegial de opinii și experiențe, și veți avea timp pentru propria cercetare.
 
PARTICIPAREA ÎN PROIECT

Veniți cu noi! Vizita de cercetare la Berlin, Germania, va avea loc în perioada 12-19 noiembrie 2019.

Participanții sunt invitați să își scrie, în urma vizitei de documentare, propriile materiale jurnalistice, care vor fi publicate pe platforma online Europa în vizor.

Participarea este gratuită. Călătoriile, cazarea și masa sunt oferite tuturor participanților. Limba de lucru este engleza.
 
CINE POATE PARTICIPA:
Jurnaliștii tineri, cu o experiență profesională care să includă tematica europeană, politica UE de Vecinătate, societatea civilă, dar și relațiile moldo-germane.
 
CUM VĂ ÎNSCRIEȚI:

Trimiteți  CV-ul, o scrisoare de motivare și prezentarea proiectului de cercetare (tema și idei de implementare – pe maximum 2 pagini) până pe 13 septembrie 2019.

Pentru întrebări suplimentare, mai multe informații și înscriere contactați:
Aneta Gonța, Directoare ȘSAJ, agonta06@gmail.com; https://www.europe-in-sight.eu/