Eşti aici

European café Cahul: Educație mediatică pentru tineri

04 Mai 2017
2271 de afişări
Activitățile European café organizate de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) ajung și la tinerii din sudul Moldovei, unde va avea loc următorul eveniment, la data de 11 mai. Printre participanți vor fi tinerii implicați în activitățile desfășurate de asociația obștească ”Perspectiva” din orașul Cahul, care este și partenerul evenimentului. Tema abordată de această dată este educația mediatică pentru tineri.

Printre invitații care vor dezbate împreună cu tinerii aspecte despre educația mediatică sunt: Diana Răileanu, jurnalistă la Radio Europa Liberă, Ina Grejdeanu, ofițer pentru dezvoltare strategică la CJI și Ion Ciumei , redactor șef-adjunct, Gazeta de Sud, care le va vorbi tinerilor despre cum se pot implica în activitatea ziarului. Ana Indoitu, președinta Invento, va modera o sesiune de brainstormig privind proiectele inovative pentru tineri, o altă temă de interes pentru aceștia.   

European café va avea loc, joi, la 11 mai, începând cu ora 15.00, Restaurant Balkan (str. str. Selviorstov 9, or. Cahul).

Tinerii din Cahul interesați de eveniment, se pot înregistra printr-un mesaj la adresa coordonator@ijc.md, care să includă următoarele informații: nume, prenume, ocupație, vârsta. Participarea este gratuită. Persoana de contact: Rodica Catareu, coordonatoare de proiect (022 213 652).

Întâlnirile pentru tineri „European Café” au loc în mai multe localități din Moldova. Ele se desfășoară în cadrul proiectului ”Consolidarea Independenței în Mediile de Comunicare din Moldova, Ucraina și Georgia”, implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent în colaborare cu Internews.