Eşti aici

European café cu redacția Ziarului SP

05 Februarie 2018
4354 de afişări
La 15 februarie, tinerii din Bălți sunt invitați la o întâlnire cu jurnaliștii care reflectă realitățile din orașul Bălți prin intermediul ziarului local ”SP”. Evenimentul face parte din seria European café organizate de Centrul pentru Jurnalism Independent în parteneriat cu Internews în mai multe orașe din Moldova.
Participanții vor avea ocazia să afle de la echipa SP cum a evoluat ziarul, cum se lucrează într-o redacție locală și cum reușesc să mențină activitatea ziarului și să crească calitatea conținutului. Jurnaliștii vor relata despre interacțiunea cu instituțiile publice și comunicarea cu cititorii, astfel încât să informeze publicul rapid și calitativ.
De asemenea, tinerii vor putea să adreseze întrebări și să afle cum pot colabora cu ziarul pentru a se face auziți.   
La final, Trupa Clandestin va veni cu un recital pentru publicul prezent.  
European café va avea loc, joi, 15 februarie începând cu ora 15.00, în incinta restaurantului Oscar, str. Sadoveanu 1, or. Bălți.
Tinerii din Bălți interesați de eveniment, se pot înregistra printr-un mesaj la adresa coordonator@ijc.md, care să includă următoarele informații: nume, prenume, ocupație, vârsta. Participarea este gratuită. Persoana de contact: Rodica Catareu coordonatoare de proiect (022 213 652).

Întâlnirile pentru tineri „European Café” au loc în mai multe localități din Moldova. Acestea se desfășoară în cadrul proiectului ”Consolidarea Independenței în Mediile de Comunicare din Moldova Ucraina și Georgia”, implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent în colaborare cu Internews.