Eşti aici

Invitație CJI: Lansarea raportului de monitorizare a conținutului mass-media din perspectiva respectării echilibrului de gen

05 Martie 2018
2148 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) lansează miercuri, 07 martie, Raportul de monitorizare a conținutului mass-media din perspectiva respectării echilibrului de gen, realizat în cadrul campaniei „Presa echilibrează genul!”. În cadrul activității, vor fi prezentate rezultatele monitorizării a 6 posturi TV și 4 portaluri online, precum și alte activități desfășurate de CJI pe parcursul campaniei.
Rezultatele și recomandările expuse în raport vor fi discutate cu toți cei prezenți în cadrul unei sesiuni interactive. La evenimentul de lansare vor participa jurnaliști, editori și reprezentanți ai instituțiilor de profil.

Evenimentul va avea loc miercuri, 07 martie, cu începere de la ora 10.00, în incinta Orange Monin Cafe (bd. Ștefan cel Mare 130).

Vă rugăm să vă confirmați participarea printr-un mesaj la adresa info@ijc.md sau la numărul de telefon 022 213 652, extensia Departamentul Instruire și Comunicare. Persoană de contact: Rodica Catareu, Coordonatoare de programe, CJI.

Campania „Presa echilibrează genul!” este implementată de Centrul pentru Jurnalism Independent cu sprijinul financiar al Agenției Suedeze pentru Dezvoltare și Cooperare Internațională, prin intermediul Ambasadei Suediei la Chișinău.