Eşti aici

INVITAȚIE: Cum programăm conținutul editorial ca să obținem impact?

17 Aprilie 2019
1180 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) continuă întâlnirile cu experți media naționali și internaționali, în cadrul cărora sunt abordate subiecte de interes pentru jurnaliști. De această dată, invitatul nostru este expertul media din Rusia Evgheni Gladin, iar tema discutată va fi impactul conținutului editorial asupra cititorilor.  
 
Crearea unui conținut de calitate este foarte importantă pentru instituțiile media, având în vedere că anume conținutul editorial constituie unul dintre elementele-cheie, care generează audiență. 
 
Așadar, cum ne planificăm activitățile redacționale și ce scopuri ne stabilim pentru ca produsele noastre jurnalistice să fie exact cele pe care le așteaptă cititorii? Ne cunoaștem suficient de bine auditoriul, astfel încât conținutul editorial pe care îl prezentăm să aibă un impact maxim asupra acestuia? Ce rol poate avea dezvoltarea digitală a instituțiilor media în obținerea acestor scopuri? - Sunt doar o parte dintre subiectele care vor fi abordate în cadrul întâlnirii jurnaliștilor cu expertul Evgheni Gladin. 

Evenimentul va avea loc pe 24 aprilie, între 18:00-20:00, în incinta Media Hub Moldova, Chișinău, str. Veronica Micle 1/1, et. 2.

Limba de comunicare: rusă.

Jurnaliștii interesați sunt rugați să se înregistreze din timp, completând acest formular. CJI va selecta participanții în funcție de numărul de locuri disponibile.

Evgheni Gladin este jurnalist, fotograf și editor cu experiență. Din 2014 activează în calitate de consultant media Internews, oferind consultanță mai multor instituții de presă din țările Parteneriatului Estic, inclusiv din Republica Moldova.

Acest eveniment este parte a proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID, UK aid și implementat de Internews in Moldova, care are ca scop promovarea dezvoltării mass-media independente și profesioniste, și crearea unui sector media mai rezistent la presiunile politice și economice.